Newsletter

Viete, že...

2.9.2021   
Foto

Minulý rok prebehla prvá spolupráca medzi značkou Voltaren a sériou bežeckých pretekov Běhej lesy. Výsledkom tejto spolupráce je beh „VoltaRUN“, ktorého cieľom je pomáhať vybraným deťom s postihnutím pohybového aparátu. Vďaka úspechu z minulého roku, kedy sa vybralo 834 954 Kč, sa spolupráca konala v ČR i tento rok. Navyše sa nám v tomto roku podarilo rozšíriť spoluprácu i na územie Slovenskej republiky!

Viete, že...

VoltaRUN beh má za cieľ pomôcť vybraným deťom s výrazným obmedzením pohybového aparátu. to nesúťažné behy a chôdze pre malých i veľkých, pre doprovod pretekárov, hendikepovaných alebo pre tých, ktorí si zatiaľ na klasické trasy seriálu Behaj lesmi netrúfnu. VoltraRUN je tu skrátka pre všetkých, ktorí si chcú užiť radosť z pohybu v prírode, bez ohľadu na vek alebo kondíciu.

Tento rok si v rámci českého VoltaRUNu môžete zabehať v 8 lokalitách. Konkrétne v Slavkovskom lese, na Vysočine, v Lednici, Brdoch, Bílé, na Karlštejne, v Jizerské či Boleticiach. Sezóna českého VoltaRUNu trvá už od 5. júna 2021 a zakončená bude 11. septembra behom v Boleticiach. A akým deťom sa bude v Česku pomáhať? Eliške, Miške, dvom Aničkám, Valérii, Karolínke, Zuzanke a Adamkovi. Ich príbehy si už teraz môžete prečítať na stránkach Behaj lesmi.

Značka Voltaren, ktorá spadá pod farmaceutický koncern GSK, v súlade so svojím sloganom pomáha tým, ktorí nemali také štastie, aby mohli zažiť radosť z pohybu.

V rámci jednotlivých pretekov možno rôznymi spôsobmi prispieť finančnou čiastkou rodinám v zložitej životnej situácii, ktoré sa starajú o hendikepované dieťa. Princíp prispievania je na každom preteku rovnaký.

Za každý kilometer, ktorý pretekári vo všetkých pretekoch seriálu zdolajú, daruje výrobca produktov Voltaren 0,01 EUR na pomoc postihnutým rodinám.* Taktiež možno prispieť účasťou na špeciálnom nezávodnom behu VoltaRUN, ktorý sa líši kratšou trasou vhodnou i pre seniorov, malé deti či mamičky s kočíkmi. Celý registračný poplatok za VoltaRUN, ktorý stojí 10 EUR dostávajú rodiny v plnej výške.

* Maximálna výška finančnej pomoci za odbehnuté kilometre v rámci všetkých bežeckých pretekov Behaj lesmi 2021 činí 4 500 EUR

Tento rok sa uskutočnilo už 5 pretekov z celkových ôsmich v Českej republike a tri z troch na Slovensku.

V nasledujúcom článku sa môžete dozvedieť viac o rodinách, pre ktoré sa preteky bežali, preto nás určite sledujte.

 

Pred použítím si pozorne prečítajte príbalovú informáciu. O prípadných rizikách a vedľajších účinkoch sa poraďte so svojim lekárom alebo lekárnikom. Lieky Voltaren Forte 2,32 % gél a Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gél obsahujú diclofenacum diethylaminum. Voltaren 140 mg liečivá náplasť obsahuje diclofenacum natricum. Lieky sú určené na vonkajšie použitie. Lieky Voltaren Actigo Extra 25 mg, obalené tablety a Voltaren Rapid 25 mg, mäkké kapsuly obsahujú diclofenacum kalicum a sú určené na vnútorné použitie. Hrejivé náplasti VoltaTherm sú zdravotnícke pomôcky určené na úľavu od bolesti chrbta. VoltActive Kolenná bandáž a VoltActive Členková bandáž sú zdravotnícke pomôcky.
V prípade otázok kontaktujte prosím:  GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, e-mail:  cz.info@gsk.comPrípadné nežiaduce účinky prosím hláste nask-safety@gsk.com. Ochranné známky sú vlastnené alebo licencované skupinou spoločností GSK. ©2021 skupina spoločností GSK alebo poskytovateľ príslušnej licencie. 

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    Devínská nová Ves
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo