Behaj lesmi spúšťa novú, ešte nadupanejšiu sezónu 2022

12.11.2021   
Foto

V našej výzve Naproti Behaj lesmi ste nám minulý týždeň pomohli odhaliť termíny a lokality novej sezóny 2022. Ako už viete čaká nás celkom 5 zastávok na Slovensku a 8 v Českej republike. Ponúkame teda celkovo až 13 zastávok lesného dobrodružstva. Konečne si môžeme z plného hrdla zavolať do lesov: Spúšťame registrácie na nový ročník! Od dnes do 21.11. majú vďaka nášmu novému partnerovi Mastercard prednostné právo registrácie všetci držitelia platobnej karty Mastercard. Navyše so zľavou 20% na všetky preteky. Táto zľava bude naďalej platná počas celej sezóny až do naplnenia kapacity pretekov, stačí štartovné zaplatiť kartou Mastercard. Od 22.11. sa potom registračné brány otvoria úplne všetkým. Ako bude vyzerať nová sezóna?

S Behaj lesmi začíname na jar a uzatvárame leto 

Ako aj minulú, historickú prvú sezónu Behaj lesmi, aj tú ďalšiu budeme štartovať v objatí hradu Devín. Rozkvitnutý jarný Devín si budeš môcť prebehnúť už 7.5.2022 a lesy  Devínskej Kobyly zastihneš ešte krásne posiate medvedím cesnakom, ktorý ťa bude viesť do cieľa. Ako sa hovorí Máj je lásky čas a kde by sme si ho lepšie užili než v romantických Čičmanoch už 28.5.2022. Behaj lesmi Čičmany sú tohtoročnou novinkou, ktorá v sebe nesie jedinečnú symboliku, na ktorú sme všetci právom hrdí. Prebehneš sa kotlinou Strážovských vrchov a načerpáš mnoho inšpirácie a motivácie z krásnej prírody a ľudového dedičstva.

Aby jedna novinka nebola málo, lesný tím si pripravil ďalšiu parádu, v podobe pretekov Behaj lesmi Bachledova dolina 11.6.2022. Chceš sa cítiť voľný ako vták v korunách stromov? Tieto pocity ťa čakajú na tretej zastávke , ktorej súčasťou bude aj prebeh Chodníku korunami stromov. Na vlastnom kožuchu zažiješ nadšenie z majestátnych Belianskych Tatier a krásny prebeh hrebeňom Spišskej Magury. Letné prázdniny odomknú preteky Behaj lesmi vo Veľkej Fatre, ktoré si odbehneš druhú júlovú sobotu 9.7.2022. Na vrchol Malinô Brda ťa vyvezie lanovka a vyštartuješ vpred smerom k lesným chodníčkom Veľkej Fatry cez malebnú dedinku Vlkolínec, ktorá patrí do svetového dedičstva UNESCO. Čerešničkou na záver budú nádherné Štiavnické vrchy, ktorými uzavrieme druhú sezónu Behaj lesmi v sobotu 20.8.2022. Jedinečné tajchy, Štiavnická Kalvária a nádherná príroda budú odmenou za desiatky kilometrov v nohách.

Či už si skúsený pretekár, alebo bežecký nováčik, pretekoch Behaj lesmi si každý nájde svoju ideálnu trasu. Ako aj minulý rok, Behaj lesmi prináša kratšiu cca 10-12 km trasu a dlhšiu 20-22 km trasu. Samozrejmosťou bude aj 3 - 5 km trasa VoltaRUN a Detské preteky Dr. Max, ktoré budú súčasťou všetkých piatich zastávok.


Zľavy a výhody od nášho nového partnera Mastercard

Mať kartu Mastercard sa v sezóne 2022 určite oplatí. Zaistí ti totiž prednostný vstup k registrácii na preteky Behaj lesmi už o týždeň skôr (tj od 15. 11. 2021) ako ostatným (od 22. 11. 2021) a hlavne super 20% zľavu na všetky preteky. Táto zľava bude naďalej platná počas celej sezóny až do naplnenia kapacity jednotlivých pretekov, stačí štartovné zaplatiť kartou Mastercard. Okrem týchto výhod chystáme spoločne s partnerom Mastercard aj mnohé ďalšie zážitky a benefity, na ktoré si môžeš začať pomaly brúsiť zuby! Viac si o výhodách prečítaj tu.

Vianoce sú za bukom

Čas pokoja, radosti a lásky (nielen k behu). Aby sme vás tiež potešili, pripravili sme si pre vás hneď niekoľko prekvapení na našom e-shope radostzesportu.cz. Už čoskoro budú v ponuke klasické aj vianočné poukazy. Sleduj naše siete a web, aby ti nič neuniklo! 

Bratři z Běhej lesy ťa pozývajú do českých lesov

Ako aj minulý rok, na Běhej lesy v Čechách si budeš môcť aj v sezóne 2022 odbehnúť až 8 zastávok. Najbližšie našim hraniciam budeš môcť odštartovať sezónu už 23.4.2022 v nádhernej Lednici. Prebehneš sa Lednicko-valtickým areálom, ktorý je súčasťou svetového dedičstva UNESCO. V máji, konkrétne 21. 5. 2022 sa pobeží Běhej lesy Karlštejn, ktorý ťa okrem iného vpustí aj do bežne uzavretého lomu Veľká Amerika. Ďalej sa v Čechách stretneme na najtrailovejšom závode sezóny v Milovech na Vysočine, ktoré si určite zamiluješ v sobotu 4. 6. 2022! O tri týždne neskôr, 25. 6. 2022 okúsiš rozprávkový Slavkovský les, oázu pokoja bez signálu uprostred kúpeľného trojuholníka.

Letné prázdniny odomknú 16. 7. 2022 v bývalom vojenskom obvode Brdy v hlbokých brdských lesoch. Začiatkom augusta, 6. 8. 2022 zamierime do nádherných Beskýd, kde sa na štart necháš vyviezť lanovkou a až potom, čo sa pokocháš nebeským výhľadom, si odštartuješ preteky. Následne pobežíme 27. 8. 2022 do Jizerek, kde na teba už štandardne čaká trasa legendárnej Jizerskej 50. V zime na bežkách, v lete po svojich! Sezónu ukončíme nočnými pretekmi v šumavských Boleticiach. Ver, že na to si budeš chcieť posvietiť 10. 9. 2022!

 

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo