Je na čase zažiť Behaj lesmi s Garminom

1.3.2022   
Foto

S radosťou z lesa voláme a vítame Garmin - nového partnera rodiny Behaj lesmi. Dúfame, že radosť nebudeme mať len my, ale hlavne vy! V novej sezóne nás čakajú nielen zaujímavé online výzvy, kde budete môcť vyhrať hodinky Garmin, ale aj našľapaná tombola na všetkých pretekoch. Tešiť sa môžete aj na darčeky v štartovných balíčkoch. A to nie je všetko...!

Garmin - nový partner do rodiny Behaj lesmi nám všetkým prinesie množstvo malých a veľkých radostí, ktoré zužitkujeme pri rôznych športových aktivitách a hlavne pri behu. Samozrejme sa bude jednať aj o hodinky, ktoré sú vo svete športu známe svojou výbavou, funkciami, ale aj športovým designom. Aké radosti sme si pre vás spoločne s Garminom pripravili?

  • Hodinky Garmin Forerunner 945 v hodnote 549 EUR v tombole Behaj lesmi

Tento prémiový model multišportových hodiniek s GPS pre náročných môžete získať v tombole na všetkých pretekoch Behaj lesmi. Tomboly sa môže zúčastniť každý, svoj lístoček bude mať každý pretekár na štartovnom čísle. Lístoček stačí odtrhnúť, hodiť do osudia a počkať na koniec pretekov či sme nevyžrebovali práve Tvoje číslo! 

  • Neviete sa rozhodnúť pre vhodné hodinky? Poradíme vám! 

Spoločne s Garminom vám pomôžeme si správne vybrať športové hodinky, predstavíme jednotlivé trasy pretekov a ukážeme ďalšie výhody aplikácie Garmin Connect™, máte sa na čo tešiť. Viac sa dozviete na pripravovanej stránke, už čoskoro! 

  • Online výzvy pre všetkých bežeckých nadšencov už čoskoro

Môžete sa tešiť na zaujímavé online výzvy v klube Behaj lesmi na STRAVE, v ktorých budeme súťažiť o hodinky Garmin. Hneď 1. výzvu spúšťame od pondelka 7.3.2022. Nebojte, nebudeme vás dlho napínať, presné pravidlá výzvy predstavíme na našom Facebooku a Instagrame skôr než stihnete povedať lesná čučoriedka! 

  • Darček pre prvých 500 bežcov na pretekoch Behaj lesmi Devín 

Aby toho nebolo málo, s Garminom sme si pre vás pripravili aj malý darček v podobe funkčnej bežeckej čelenky, ktorú si nájde prvých 500 prihlásených bežcov na preteky Behaj lesmi Devín v štartovnom balíčku. Tak už viac neváhaj a dobehni si pre to!

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo