Newsletter

BEHAJ LESMI A LESY SR S UNIKÁTNYM LESNÝM PARTNERSTVOM

29.3.2022   
Foto

Lesná spolupráca, aká tu ešte nebola! V rodine Behaj lesmi s radosťou vítame nového zakladajúceho partnera z kategórie tých najpovolanejších - štátny podnik LESY Slovenskej republiky. Týmto momentom sa začína nová kapitola spolupráce v mene zodpovedného užívania a zároveň väčšej ochrany nášho lesného bohatstva.

Nové spojenectvo medzi Behaj lesmi a štátnym podnikom LESY SR v prvom rade zdôrazňuje, aký dôležitý je lesný ekosystém pre človeka aj prírodu.

„Súčasná pandemická doba nám ešte naliehavejšie pripomenula, akú významnú úlohu majú lesy z hľadiska oddychu, rekreácie a aktívneho trávenia voľného času pre veľkú časť ľudskej spoločnosti. Práve turistickú, rekreačnú a športovú funkciu našich lesov by sme chceli zdôrazniť vstupom do projektu Behaj lesmi,“ hovorí poverený generálny riaditeľ podniku LESY SR Matej Vigoda.

Spolupráca s Lesmi SR prinesie prostredníctvom viacerých projektov nový rozmer do už tak silno ekologicky orientovanej rodiny Behaj lesmi. Ako športovci rozumieme, že obnova a ochrana lesov je beh na dlhú trať a vďaka partnerstvu sa preto uskutoční vysadenie nových stromčekov. Okrem toho budú súčasťou všetkých piatich pretekov aktivity lesnej pedagogiky pre deti, kde sa naši najmenší dozvedia všetko podstatné o lesnom ekosystéme.  

„Veríme, že širokú verejnosť podnietime k návštevám lesa a športovaniu v lesnom prostredí, zodpovednému prístupu k lesom a všetkým prírodným zdrojom, a taktiež bližšie predstavíme aj prácu lesníkov, históriu slovenského lesníctva či lesoturistickú infraštruktúru štátneho podniku LESY SR,“ uzatvára Matej Vigoda.

Zároveň budú pre teba na pretekoch nachystané výrobky z vlastnej produkcie LESY SR pod značkou Lesnícke pochúťky.

A aby toho nebolo málo, môžeš sa tešiť na drobné prekvapenia v štartovacích balíčkoch, zaujímavé ceny pre najlepších pretekárov a mnoho ďalšieho. To naozaj nechceš zmeškať. Svoje štartovné si nájdeš tu.

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    Devínská nová Ves
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo