VoltaRUN je opäť tu, tentokrát s novou myšlienkou

7.6.2022   
Foto

Bežecká sezóna je už v plnom prúde a s ňou aj bežecký seriál Behaj lesmi, ktorý odštartoval prvým pretekom 7. mája v Devíne.

V rámci tohto seriálu opät funguje aj beh „VoltaRUN“. VoltaRUN je krátky, nenáročný beh v dĺžke 3-5 km, vhodný pre malých aj veľkých, pre doprovod pretekárov, hendikepovaných alebo pre tých, ktorí si zatiaľ na klasické trasy seriálu Behaj lesmi netrúfnu. Je tu skrátka pre všetkých, ktorí si chcú užiť pobyt v prírode, bez ohľadu na vek alebo kondíciu. Jeho hlavným cieľom je však pomáhať ľuďom, ktorí nemali také šťastie, aby si mohli naplno užívať radosť z pohybu.

Minulý rok bol pre VoltaRUN premiérovým rokom na Slovensku. Na pomoc deťom s postihnutím pohybového aparátu sa vybralo skvelých 6 356 EUR. Vybrané peniaze putovali konkrétne Viktorke, Riškovi a Martinkovi.

Tento rok však dochádza k miernej zmene konceptu. Pretože hlavným partnerom behu je značka Voltaren, ktorej produkty sú vhodné predovšetkým pre staršiu cieľovú skupinu ľudí trpiacich bolesťou, bola snaha aj celú myšlienku behu viac stotožniť práve s pomocou seniorom. Partnerom organizátora VoltaRUNu je aj značka výživových doplnkov Centrum, ktorá spadá pod rovnakú spoločnosť ako značka Voltaren.

Vybrané peniaze tak tento rok poslúžia seniorom a domovom dôchodcov v okolí lokalít pretekov. Dobrou správou je, že oproti minulému roku se novo pobeží  v Čičmanoch a Bachledovej Doline, takže celková vybraná čiastka bude ešte vyššia ako vlani.

Aj naďalej je VoltaRUN rodinnou spoločenskou záležitosťou, kde nejde o to vyhrať, ale užiť si spoločné chvíle, radosť z pohybu a prispieť na dobrú vec. Tak neváhajte a dorazte na dalšie preteky!

Pred použitím si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľa. O správnom použití lieku sa poraďte so svojim lekárom alebo lekárnikom. Voltaren Forte 2,32% gél, Voltaren Emulgel 11,6 mg/g gél, Voltaren 140 mg liečivá náplasť sú lieky na vonkajšie použitie. Voltaren Rapid 25 mg mäkké kapsuly, Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety sú lieky na vnútorné použitie. Lieky obsahujú diklofenak. Hrejivá náplasť VoltaTherm je zdravotnícka pomôcka.

V prípade otázok kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, e-mail: cz.info@gsk.com. Prípadné nežiadúce účinky prosím hláste na: sk-safety@gsk.com. Ochranné známky sú vlastnené alebo licencované skupinou spoločností GSK. ©2022 skupina spoločností GSK alebo poskytovateľ príslušnej licencie.

Multivitamíny Centrum sú výživové doplnky.

Dátum vypracovania materiálu: 06/2022

PM-SK-CNT-22-00004

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo