DRUHÝ RAZ V SEZÓNE PREKONANÁ HRANICA 1000 BEŽCOV! SÉRIA BEHAJ LESMI SI PO ROKU OPÄŤ PODMANILA VEĽKÚ FATRU

10.7.2022   
Foto

Začiatok leta ako z veľkej knihy zažilo stredisko Malinô Brdo, kde sa uskutočnili štvrté a zároveň predposledné preteky sezóny Behaj lesmi. Príjemné bežecké počasie a krásne trasy vedúce naprieč Vlkolíncom či Čutkovskou dolinou nakoniec prilákali dokopy 1023 bežkýň a bežcov, čo je druhý najvyšší počet v histórii Behaj lesmi!

Prví si pre svoju ekologickú medailu dobehlI malí slimáčikovia a srnčiaci na detských pretekoch Dr.Max. Predposledné preteky si užilo celkovo 179 detí v šiestich kategóriách a krásne Liptovské prostredie iba zvýraznilo ich skvelé atletické výkony. Z Malina Brda si decká odniesli aj tričko od hlavného partnera pretemov Dr.Max či suprové výhry v tombole.  

Druhou časťou programu bol charitatívny VoltaRUN, u ktorého finančný výťažok zo štartovného aj za každý ubehnutý kilometer pomáha seniorom zo slovenských domovov dôchodcov zakúpiť rehabilitačné a pohybové pomôcky pre seniorov. Za podpory Nadácie JOJ, ktorá VoltaRUN zastrešuje, sa získalo 3 047 €. Peniažky tentokrát poslúžia zariadeniu Senires Ružomberok.

Predposledná zastávka sezóny, za podpory zakladajúceho partnera Lesy Slovenskej republiky, vygradovala svojím hlavným programom od 13. hodiny. Kráľom 20-kilometrovej trasy sa stal s časom 1:21:05 hodiny Matej Páleník, kým medzi ženami si víťazstvo ulovila Viera Slivková za 1:31:30 hodiny. Lesnícku jedenástku ovládol v mužskej kategórii Radovan Tomeček za 40:34 minút a ako prvá žena do cieľa 11-ky dobehla Zuzana Adamčíková za 47:05 minút.

Štvrté preteky Behaj lesmi sú úspešne za nami a tým sa obľúbená bežecká séria priblížila k cieľovej páske sezóny 2022! Bežecký zlatý klinec nastane v krásnom prostredí na pretekoch Behaj lesmi Štiavnické vrchy 20.8.2022. Lov štartových čísel pokračuje na webe www.behajlesmi.sk.

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo