TOP 5 dôvodov, prečo vyraziť na VEĽKÉ FINÁLE do Štiavnických vrchov!

14.8.2022   
Foto

Séria Behaj lesmi smeruje pomaly, ale isto do cieľovej rovinky sezóny 2022. Necelý týždeň pred poslednými pretekmi ti preto prinášame 5 hlavných ťahákov, kvôli ktorým sa rozhodne oplatí prísť 20. augusta na štart do Hornej Rovni!

1. Fantastické trasy a unikátne výhľady

Piate preteky sezóny ponúkajú trasy od 5 do 20 kilometrov, vyberie si tak úplne každý – začiatočník, nadšený amatér aj pokročilý milovník pohybu. Zlatý klinec série odštartuje v lesnom prostredí Štiavnických vrchov, kde sa prebehneš unikátnym hrebeňom najväčšieho sopečného pohoria Západných Karpát. Užiješ si množstvo jedinečných výhľadov na Štiavnické tajchy, ale i na známu Banskú Štiavnicu a jej slávnu Kalváriu. Na svoje si prídu aj naši najmenší pretekári v šiestich kategóriách Detských pretekov Dr.Max.

2. Návšteva ambasádorky Paulíny Fialkovej 

Po roku nás svojou návštevou poctí aj slovenská reprezentantka v biatlone a ambasádorka pretekov Paulína Fialková. Okrem autogramiády a fotografií na pamiatku sa môžeš tešiť aj na malé prekvapenie – spoločnú rozcvičku pred pretekmi! To si rozhodne nesmieš nechať ujsť. 

3. Vyhlásenie titulov Pätoráka aj Pani a Pána Lesov 

 Po skončení pretekov v Štiavnických vrchoch sa dozvieme mená celkových víťazov série, ktorí obdržia tituly Pani a Pána Lesov symbolicky z rúk zakladajúceho partnera podujatia, štátneho podniku Lesy SR. O víťazoch dlhšej i kratšej trasy ešte zďaleka nie je rozhodnuté a oba preteky sľubujú drámu až do konca! Odmena v podobe prestížneho titulu Pätoráka navyše neminie ani tých najusilovnejších pretekárov – účastníkov všetkých piatich zastávok tohtoročnej sezóny Behaj lesmi.

 

4. Charitatívne preteky VoltaRUN

Jedným z vrcholov programu Behaj lesmi býva aj charitatívny beh VoltaRUN. Svojou účasťou v ňom pomáhaš vybraným domovom dôchodcov zakúpiť rehabilitačné a pohybové pomôcky pre seniorov. Finančný výťažok z VoltaRUNu i za každý ubehnutý kilometer pretekov poputuje prostredníctvom Nadácie TV JOJ tentokrát do zariadenia Domov života v Banskej Štiavnici. 

Spoločne s ostatnými bežcami ste doteraz pomohli sumou viac ako 11 500 €. Právom tak veríme, že sa vďaka Vašej fantastickej podpore podarí na konci sezóny dosiahnuť celkovú magickú hranicu 15 000 € pre našich seniorov!  

5. Posledné preteky sezóny Behaj lesmi

Piatym dôvodom je, ako inak, samotná piata zastávka série! Po úžasných pretekoch v Devíne, Čičmanoch, Bachledovej doline a Veľkej Fatre prichádza čas rozlúčiť sa s letom aj s bežeckou sezónou 2022. A kde môže byť lepšie miesto než v Štiavnických vrchoch, v samom srdci Slovenska!

Prihlásiť sa online a za výhodnú cenu môžeš už len do stredy 17.8. na tomto linku

Tešíme sa na teba 20. augusta na štarte! 

 

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo