AURES Holdings v júli predal rekordných 8 882 áut, zákazníkov láka aj akcia na palivo zadarmo

29.8.2023   
Foto

Skupina AURES Holdings, prevádzkovateľ medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO a Mototechna, predala v júli tohto roku rekordných 8 882 automobilov. To je najsinejší júlový výsledok v celej tridsaťjedenročnej histórii spoločnosti. Rekordný predaj podporila aj kampaň, vďaka ktorej každý 250-ty zákazník, ktorý si kúpi auto v sieti autocentier, získa palivovú kartu, v hodnote 750 eur na Slovensku, 20 000 českých korún v Českej republike a 3 500 zlotých v Poľsku. Spoločnosť do dnešného dňa už rozdala kupujúcim na Slovensku, v Česku a Poľsku karty na nákup paliva v celkovej hodnote 46 000 eur. Súťaž o palivové karty trvá do konca augusta.

„Tento rok je už od januára predajne veľmi silný a doteraz sme tak predali zatiaľ najviac áut v našej tridsaťjedenročnej histórii. Aby sme tento trend podporili aj v letnej sezóne, ktorá pre letné prázdniny bežne nepatrí medzi najsilnejšie mesiace v roku, spustili sme už v polovici júna letnú kampaň, vďaka ktorej každý 250-ty kupujúci získava palivo v hodnote 750 eur. Vďaka tejto kampani, ale aj dlhodobo zvýšenému dopytu, sme v júli predali najviac áut za siedmy mesiac v roku počas celej existencie spoločnosti,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva skupiny AURES Holdings, prevádzkovateľa medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO a Mototechna.

Predajca zánovných a ojazdených vozidiel predal v júli na Slovensku, v Česku a v Poľsku 8 882 automobilov, čo je medziročne o 13 % viac. Vyšší dopyt po vozidlách je poznať na všetkých troch trhoch. „Zvýšený záujem evidujeme hlavne v prípade zánovných automobilov, ktoré majú parametre nových áut, ale sú dostupné ihneď a s cenou aj až o štyridsať percent nižšou,“ doplnila Karolína Topolová. Zánovné automobily tvoria 12 % z celkových predajov skupiny AURES Holdings. Najpredávanejším vozidlom v júli bola na Slovensku a v Česku už tradične česká značka Škoda s modelmi Octavia a Fabia, v Poľsku potom Opel s modelom Astra.

Letnú kampaň na podporu predaja spustila skupina AURES Holdings na Slovensku, v Česku a v Poľsku už 15. júna a za ten čas rozdala 56 zákazníkom, ktorí si kúpili v jednej zo 60 pobočiek AAA AUTO novší automobil, celkom 46 000 eur na nákup paliva. Na Slovensku získa každý 250-ty kupujúci nabitú CCS kartu na 750 eur, v Českej republike kartu na 20 000 korún a v Poľsku na 3 500 zlotých. „Kampaň bude pokračovať až do konca augusta. Očakávame teda, že rozdáme palivové karty ešte v minimálne rovnakej celkovej hodnote, ako do dnešného dňa,“ uzavrela Karolína Topolová.

Viac informácií ohľadom súťaže o palivovú kartu v hodnote 750 eur, nájdete na webovej stránke spoločnosti AAA AUTO www.aaaauto.sk

 

 

 

ZAKLADAJÚCI PARTNER

    Lesy SR

HLAVNÍ PARTNERI

    Dr. Max

OFICIÁLNI PARTNERI

    Craft

PARTNERI

    Continental
    Sportisimo
    Zatopek
    Česká mincovna
    thule
    Enervit
    DB Schenker
    Fitness
    royalbay
    Uvex
    Bachledka
    Malino Brdo
    Nadácia TV JOJ

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

    TV JOJ SPORT

MEDIÁLNI PARTNERI

    tasr
    Behame.sk
    Beh.sk
    running
    Rungo
    trenujeme

Oficialni dodávatelia

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF
    Ecofis

HLAVNÍ INŠTITUCIONÁLNI PARTNERI

    bRATISLAVA
    MŽP
    žilinský kraj
    bb kraj
    bratislavský kraj
    PSK
    Košický samosprávny kraj
    Ružomberok

Spolupracujeme

    Čičmany
    salamandra
    Hike the world
    Liptov
    Štiavnica
    Upracme Slovensko
    Bratislava region
    OLO
    Bory mall
    Smartemailing
    Freelo